REKISTERISELOSTERekisterinpitäjä

Kampaamo-Pesula Mikko Helin Oy
Museokatu 20-22

00100 Helsinki
www.imakeyourhairday.fi

Y:2443320-6

Rekisterin nimi

I Make Your Hair Day  asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Rekisteriin tallentuu tietoja asiakkaiden tehdessä ostoksia I make Your Hair Day nettikaupassa, tai kun asiakas tekee I Make Your Hair Day nettikauppaan käyttäjätunnuksen.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin pääasiallinen käyttötarkoitus on saada asiakkaan tilaus toimitettua perille. Rekisteri auttaa myös selvittämään tilaukseen mahdollisesti liittyviä ongelmia tai asiakaspalautuksia.

Rekisterin toissijainen tarkoitus on räätälöidyn sisällön luominen I Make Your Hair Day nettikauppaan. 

Yritykset eivät pääse käsiksi kenenkään Facebook-profiiliin tai mihinkään henkilötietoihin, eikä mainosyleisöjä pääse tarkkailemaan millään tapaa - niille voi ainoastaan näyttää mainoksia. Jos tällainen harmittaa yleisellä tasolla, ratkaisu on helppo: käytä Facebookiin kirjautumiseen sellaista sähköpostiosoitetta, jota et käytä missään muualla.

Rekisteriä käytetään myös mainonnan seurantaan. 

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen lähetys I Make Your Hair Day nettikaupan yhteistyökumppaneille. Tämä onnistuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@imakeyourhairday.fi

Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteriin tallentuu kaikki, mitä ostotapahtumasta tai käyttäjätunnuksen luomisesta saadaan. Siis:

Asiakkaan nimi
Asiakkaan osoite ja muut yhteystiedot
Asiakkaan tilaamat tuotteet ja niiden koot
Asiakkaan lisätietokentässä antamat tiedot
Käytetty toimitus- ja maksutapa
Lähetysten seurantatiedot
Asiakkaan mittatiedot (näitä ei tallenneta vielä, mutta käyttäjätunnuksen luoneille tämä tulee tänä vuonna mahdolliseksi)
Rekistereitä säilytämme käyttämiemme ERP- ja CRM-järjestelmien tietokannoissa.

Tietojen luovutus

Tietoja ei käytetä suoramainontaan, ellei asiakas sitä ole erikseen pyytänyt.

Tietoja luovutetaan vain sellaiseen nettimainonnan kohdennustarkoitukseen, joka ei johda suoramarkkinointiin tai tietojen edelleenluovutukseen.

Kirjoitushetkellä luovutamme tietoja Custobarille ja Facebookille, joissa tiedot ovat ainoastaan meidän käytössä. Custobar on markkinointiohjelmisto, jonka avulla lähetämme sähköposteja ja personoimme verkkokaupan sisältöä. Mainosten määrä Facebook-näkymässäsi on vakio, eli mainoksia et joudu meidän takiamme kattelemaan yhtään normaalia enempää, näetpähän vaan vähän parempia (=meidän) mainoksia.

Asiakas voi pyytää tietojensa poistamista rekisteristä, ja sen me myös teemme. Laki, perintätoimet tai avoimet laskut saattavat toki joskus muuttaa tilannetta.

Rekisterin suojaus

Rekisteri sijaitsee I Make Your Hair Day salasanasuojatulla palvelimella, johon ulkopuoliset eivät pääse.