VIERASKYNÄ – 5 KYSYMYSTÄ, VASTAAJANA KANA ALANEN


Vieraskynäämme tarttui tällä kertaa artisti ja juontaja, koiranvarustekäsityöläinen Kana.

MITÄ PÄIVITTÄISIIN HIUSRUTIINEIHISI KUULUU?

Mulla on pitkät hiukset. En tykkää takuista, joten harjaan ne heti aamulla. Normaalisti pidän hiuksia ponnarilla tai kasaan ne ylös klipsulla. Harjaan luonnonharjaksista ja muovipiikeistä koostuvalla Great Lenghts -harjalla, koska se on paras.

MINKÄ HIUSTUOTTEEN OTTAISIT MUKAAN AUTIOLLE SAARELLE?

Harja ei vissiin ole hiustuote, eli sen jos saan anyway mukaan, niin sitten tämä juttu: kyllästyn aika nopeasti tukan väriin, joten ottaisin suoraväripurkin. Mun lempparit on Directions sävy Flamingo Pink ja Herman's Amazing sävy Cynthia Cyclamen. Jompikumpi noista.

PAHIN HIUSMOKASI?

Hmm... ehkä se oli se viikon niin fantastinen afropermis vuosia sitten. Rakastin sitä aivan hulluna sen viikon tai pari ja sit se juurikasvu oli vain niin kaamee ja ne latvat meni kans hituineiksi ja kesti sata vuotta kasvattaa pois. Niin paljo ku haluaisinkin afron, niin en kyllä enää ota. :D

HIUKSIISI LIITTYVÄ SUURIN ONGELMA?

Ehdottomasti se, että noi suoravärit ei vain pysy tarpeeksi kauan mun kutreissa. Vaikka pesenkin tätä lettiä harvahkosti, n. kerran viikossa, niin kyllä ekan pesun jälkeen se pinkki näyttää jo kulahtaneelta. Se ärsyttää.

MITÄ AIOT TEHDÄ SEURAAVAKSI HIUKSILLESI?

Oon tässä just tuumaillut, että pitäiskö edes kerran elämässä blondata koko pää (joo ei.... virhe! virhe! :P Kuulen kyllä tuon sisäisen vinkunan... ) ja täräyttää siihen joku aivan mahtava sateenkaarivärjäys. Saattaa olla ihan pakko kokeilla! :D


Jätä kommentti


Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua