UUSI HIUSTENHOITOSARJA SUOMESSA: Noah-tuotteissa pääraaka-aineena ovat kasviuutteet


Minulla on ilo ja kunnia esitellä teille uusi tuotesarjamme, italialainen Noah! 

Noahin tuotteissa käytetään pääraaka-aineena kasviuutteita ja erilaisia eteerisiä öljyjä, jotka on uutettu luomukasveista ja -kukista perinteisillä tekniikoilla. Sarja on kehitetty pitkän ja edistyksellisen tieteellisen tutkimustyön tuloksena.

Tuotteet tunnetaan tehokkuudestaan, luonnonmukaisuudestaan ja ympäristöystävällisyydestään, ja ne sopivat kaikille hiustyypeille.

JÄKÄLÄÄ, NOKKOSTA JA MUSTAPIPPURIA

Noahin tuotteet eivät sisällä silikoneja, parabeeneja, parafiinia, mineraaliöljyjä, dietanoliamiinia tai natriumlauryylisulfaattia. Sen sijaan niissä on käytetty mm. vihreää teetä, basilikaa, mustapippuria, minttua, jogurttia, orapihlajaa, islanninjäkälää ja nokkosta.

Yal-sarjan tähtiraaka-aine on hyaluronihappo, kosmetiikka-alan tämän hetken trendikkäin tehotuote. Hyaluronihappo on tehokas kosteuttaja, joka pystyy sitomaan jopa 100 kertaa oman painonsa verran vettä! Ominaisuutensa ansiosta se tuuheuttaa, kosteuttaa ja antaa elastisuutta hiuksille.

NOAH-TUOTTEITA VAIN VERKKOKAUPASTANI

Noah perustettiin 2006 Venetsiassa. Tarkoituksena oli vastata kasvavaan luonnollisten mutta tehokkaiden tuotteiden kysyntään. Vuosien varrella brändin maine on kirinyt ja saavuttanut kunniaa ympäri maailman!

Löysin Noahin viime syksynä alan messuilta Italiasta. Päätin heti, että tämä tuotesarja on saatava Suomeen. Noah tarjoaa jotain uutta ja erilaista, jollaista Suomesta ei vielä saa. 

Myymme ja maahantuomme sarjaa yksinoikeudella. 

 

TUTUSTU AINAKIN NÄIHIN 

Valitsin muutamat suosikkituotteeni NOAH-sarjasta.

 

Ekologinen hiuskiinne


Ammattilaistason myrkytön ja ponnekaasuton hiuskiinnihiuslakka, jossa on voimakas pito. Tuote antaa hiuksille kiiltoa ja tuo rakennetta ja ryhtiä. Pidon lisäksi tuote hoitaa hiuksia tehokkaiden uutteiden, arganöljyn ja E-vitamiinin avulla. Tuote on unisex, sopii sekä miehille että naisille.

Lue lisää!


 
Tuuheuttava suihke nokkosesta

Laventelia ja nokkosta sisältävä muotoilusuihke antaa hiuksille tukea ja volyymia. Tuote tekee hiuksista runsaat ja luonnolliset. Ihanteellinen etenkin kiharille hiuksille!

Lue lisää!


 

Yal-sarjan elvyttävä hiusnaamio


Luonnonmukainen hyaluronihappoa ja timjamia sisältävä naamio korjaa hiusta ja tekee hiuksista runsaamman tuntuiset. Sen puhdistava ja pehmeä vaahto pesee puhtaaksi ympäristön saasteista ja ehkäisee hiusten ikääntymistä.

Lue lisää!


 
Vaativalle hiuspohjalle: Islanninjäkälää hoitoampullista


Islanninjäkälää ja taikapähkinää sisältävät hoitoampullit sopivat erityisesti herkälle ja hilseilevälle päänahalle. Tuotteet sisältävät kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä, jotka tasapainottavat talinmuodostusta ja rauhoittavat ja puhdistavat päänahkaa ja hiuksia. Ampullit sisältävät bisabololia, joka rauhoittaa päänahan punoitusta.

Lue lisää!Kosteutta mangosta ja riisiproteiinista


Tehokas hiusten selvittäjä ja kosteuttaja. Mango ja riisiproteiini elvyttävät ja ravitsevat hiuksia ja jättävät ne pehmeiksi muttei veltoiksi. Ammattilaistason tuote!

 Lue lisää!


Jätä kommentti


Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua