Blogi — I make your hairday RSSVieraskynä – 5 kysymystä, vastaajana Bloggaaja Paula

Heippa kaikille! Mikon pyynnöstä tulin tänne hiukan kertomaan itsestäni sekä vastaamaan hänen vieraskynä kysymyksiinsä. Olen 90 -luvun loppupuolella syntynyt tällä hetkellä toista vuotta hiusalalla opiskeleva ja Mikkoon tutustuin opiskeluideni kautta. Tätä aikaisemmin olen käynyt lukion ja siellä olen opiskellut medialinjalla, joka ihastutti minut journalismiin ja sen myötä syvemmin blogien maailmaan. Olen itse blogannut jo vuodesta 2012, mutta tässä parin vuoden sisällä bloggaaminen on muuttunut syvemmäksi harrastukseksi. Enemmän minun taustoistani voi lukaista omasta blogistani, jonne pääset tästä. Mitä päivittäisiin hiusrutiineihisi kuuluu... Minulla ei oikeastaan ole päivittäisiä rutiineja, mutta viikottaisia kyllä. Käytän kosteuttavia hiusmaskeja sekä punaisen värini ylläpitämiseksi käytän KC:n color maskia. Minkä hiustuotteen ottaisit mukaan autiosaarelle? KEVIN.MURPHY ANGEL.WASH ehdottomasti! Siitä on tullut luottoshampooni heti, kun ensimmäisen kerran sitä testasin. Ihanan makean...

Lue lisää