Purkkinurkka; Hiusten likaisuudesta eroon


Olen yksi niistä ihmisistä, joka on liian laiska käydäkseen aamulla suihkussa pesemässä hiukset. Yhtenä syynä on myös se, että vihaan märkää tukkaa. Vielä laiskempi olen  kuitenkin kuivaamaan omat hiukseni. Hyvä ystävä monina päivinä on siis kuivashampoo ja tässä postauksessa kerron sekä hiukan arvostelen kahta KEVIN.MURPHY:n kuivashampoota.


Ihan aluksi muutama asia kuivashampoosta - Se pidentää pesuväliä, raikastaa hiukset ja poistaa hien päänahasta esim. treenin jälkeen. Kuivashampoota käytetään yleensä rasvaiseen hiukseen sekä päänahkaan. Se imee itseensä rasvaisuuden ja hien, mutta myös tuo hiuksille mattaisen pinnan, jolloin hiusta on helppo muokata.

Kuivashampoota löytyy ripoteltavana ja suihkutettavana. Tässä postauksessa kerron kahdesta suihkutettavasta, mutta käy kurkkaamassa ihmeessä myös KEVIN.MURPHY:n POWER.PUFF tuote, joka on ripoteltava. Ainoa ero näillä kahdella on se, että ripoteltava imee yleensä paremmin hiuksen rasvaisuuden ja päänahan hien, mutta ei tuo sitä samanlaista raikkautta kuin suihkemainen kuivashampoo.


Ensimmäisenä arvostelussa on Kevinin DOO.OVER niminen kuivashampoo, joka on myös samalla hiuspuuteri, että -lakka. I Make Your Hair Day määrittelee tämän tuotteen sanoilla “kampaus pullossa” ja olen oikeastaan samaa mieltä. Tuote sopii niin hiukan rasvaisen tukkaan kuin puhtaaseenkin. Tätä voi siis käyttää hyvin kiireisinä aamuina “puhdistamaan” hiukset ja päivän mittaan hiuksia voi jopa muokata tai sillä voi viimeistellä upean kampauksen. Yksinkertaiset laineet tai täydellisen nutturan.


Ensivaikutelma. Tässä Doo.Overissa on aivan ihastuttava tuoksu, joka kyllä pysyy ihme kyllä hiuksissa koko päivän. Sain itse vähän väliä nuuskia tuoksua, kun se tulvi nenään. Itseäni tämä ei häirinnyt lainkaan, mutta hajuherkkää tämä voi häiritä. Tuote antoi myös ihme kyllä volyymia hiuksille ja päivän mittaan hiuksia pystyi muovaamaan haluamaansa asentoon. Tuotteesta kun jää pieni tahmaisuus hiukseen, mutta sen saa helposti pois harjaamalla hiukset läpi tuotteen suihkuttamisen jälkeen. Enemmän ehkä käyttäisin tätä viimeistely tuotteena kuin kuivashampoona, sillä kauhean hyvin tämä ei sitä likaisuutta poista hiuksista.

Avainsanat tällä tuotteella; tuoksuva, volyymia, pysyvä ja helposti muokattava.


VINKKI: Suihkuta tuotetta enemmän tyveen ja pörrötä, jotta se leviää kaikkialle. Hyvä kikka on myös suihkuttaa tuote hiuksiin kun pää on alaspäin. Tällöin hiuksiin jää enemmän volyymia.


Toisena arvosteltavana oli sitten Kevinin FRESH.HAIR, jolla ei ole yhtä monta ominaisuutta kuin Doo.Overilla. Tämä on pelkkä kuivashampoo, mutta tätä voi silti käyttää muotoilutuotteena kuten monia kuivashampoita voi. Tällä saa helposti luotua mattaisen pinnan viimeistelyssä.


Ensivaikutelma. Tässä tuotteessa on todella makea, hiukan vaniljainen tuoksu, joka sopii kyllä täydellisesti pullon sävyn kanssa. Tämä on paljon puuterimaisempi kuin Doo.Over eikä jätä minkäänlaista tahmaisuutta hiukseen ja toimii kyllä parempana “puhdistajana”. Kuivashampoot ovat yleensä myös sellaisia, että itse ainakin tiedän silloin päässäni olevan jotain ylimääräistä, mutta tämä tuote on niin kevyt, että hiukset tuntuivat saavan tilaa hengittää itse. Hiuksen pintaan ei jää sellainen liian puuterimainen tuntu kuin esim. Batisten kuivashampoissa.

Avainsanat tällä tuotteella; kevyt, puhdistava ja hengittävä


VINKKI: Jos tahdot rennomman tyylin niin suihkuta tuotetta hiuksiin ja pörrötä sekä harjaa hiukset läpi sormin. Näin saat sellaisen “i just woke up” lookin, kuohkean ja seksikkään, mutta jos tahdot siistimpää niin sitten tuotteen suihkuttamisen jälkeen harja hiukset läpi harjalla.


Jos kaipaat keveyttä hiuksiisi niin suosittelen FRESH.HAIR tuotetta, mutta jos olet kokeilun haluisempi niin sitten DOO.OVER on enemmä sinun makuusi.


Love;

Paula


Psst! Tässä lähipäivinä verkkokauppaan ilmestyy uusi tuotesarja, jonka yksi tuote on sitten myös ensi kerralla purkkinurkassa.  

Jätä kommentti


Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua