Paulan testinurkkaus; KEVIN.MURPHY ANGEL.MASQUE


Mikko pyysi minua testaamaan ja kertomaan mielipiteeni yhdestä Kevin.Murphyn tuotteesta tämän Kevin kampanjan kunniaksi. Valitsin testattavaksi Angel.Masquen, sillä olen jo jonkin aikaan käyttänyt Angel sarjan shampoota ja hoitoainetta, mutta ne tuntuivat pikkuisen liian tylsiltä testipostaukseen. Masquen tavoin nuo kaksi ovat tarkoitettu ohuille sekä hennoille värikäsitellyille hiuksille. Tällä hetkellä siis enemmän kuin täydellinen sarja omille punaisille kutreilleni.

En ole koskaan oikein ollut sellaista tyyppiä, joka olisi välittänyt ulkonäöstään. Ennen kuin täytin sitten kahdeksantoista ja kiinnostus meikkaamista sekä hiusten laittoa kohtaan kasvoi. Oikeasti olen vaaleaverikkö, joka tosin lukion kolmannella luokalla värjäsi hiuksensa mustiksi ja sitten kesällä 2016 alkoi suuri vaalennusrumba, joka totta kai vaurioitti hiuksiani suuresti. Tämän vuoden aikan törmäsin sitten Kevinin tuotesarjaan ja ihastuin heidän Hydrate.Me sarjaan, josta en kuitenkaan nyt ala puhumaan.


Mitä Angel.Masquesta sanotaan? "Tuote on vahvistava, korjaava tehohoito, joka ravitsee hentoja, värjättyjä tai kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia syvältä hiuksen ytimestä alkaen. Antaa volyymia, tuuheutta ja kosteuttaa."


Ensivaikutelma. Itse pidän kovasti tämän tuotteen tuoksusta, joka on hiukan makea sekä raikas. Kuulostaa hassulta, mutta tulee omaan mieleeni hiukan saippuainenkukka. Älä käsitä väärin, se on hyvä tuoksu.

Hiukseni ovat n. kuuden vaalennus kerran jälkeen olleet hyvin hamppumaiset, mutta tämä kyllä korjasi niiden rakennetta. Volyymia maski antoi myös, mikä oli kiva asia, sillä vihaan kun hiukseni litistyvät. Kosteutta tosin tuote ei antanut - eivät ihan kuiviviksi kuin korput jääneet kuitenkaan - joten suosittelen tämän jälkeen laittamaan hoitoainetta latvoihin n. 3 minuutiksi. Tämä lisää kosteutta sekä hiuksista tulee hiukan sileämmät.


Kaiken kaikkiaan Angel.Masque on todella hyvä tuote ja suosittelen tätä jokaiselle, joka on päätynyt hiuksiaan vaalentamaan. Vaalennus kun aina jollain tasolla vaurioittaa hiuksia ja tämä tuote korjaa hiusta ytimestä asti. Parhaan lopputuloksen saa tällä Angel kombolla eli Angel.Wash ja Angel.Masque. Jos kosteutusta ei tule omasta mielestä tarpeeksi (ihan minkä tahansa muunkin hiusmaskin kohdalla) suosittelen Angel.Rinseä tähän mukaan kolmanneksi.

Love;
Paula

Jätä kommentti


Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua