MIKSI RANSKATTAREN TUKKA ON NIIN CHIC? – Tässä ranskalaisten hiusten salaisuus


French chic – huoleton, huoliteltu ja tyylikäs aamusta iltaan. Ranskattaret tunnetaan elegantista lookistaan ympäri maailman.

Mikä on heidän salaisuutensa?

Mireille Guilianon Miksi ranskattaret eivät liho? -kirjassa kerrottiin, että ruoasta pitää nauttia, kaikkea voi syödä ja silti voi pysyä hoikkana. Salaisuus on rentous, elämästä nauttiminen, pienet makupalat, itsensä hillitseminen.

Oui, mutta miten se liittyy hiuksiin?

Ranskatarten tyylikkäiden hiusten takana on sama elämänfilosofia: rentous, hillityt valinnat, huolella valittu tyyli ja luonnollinen ote hiusten laittamiseen.

RENTOUTTA HIUSTENPESUUN

Ranskalaisten hiukset ovat tuuheat ja kuohkeat. Geenit, kyllä, mutta myös hiustenhoitotottumuksemme. 

Tee kuten ranskatar: pitkitä pesuväliä, pyri pesemään hiukset vain kerran viikossa. Älä föönaa! Ranskattaret luottavat hiusten luonnolliseen kuivumiseen.

Huoleton hiustenhoito – huolettomat hiukset – huoleton look!

Kevyt ja ilmava tekstuuri syntyy mm. David Mallettin luonnollisilla tuotteilla, joissa ei ole tarpeettomia kemikaaleja. Hiukset ja päänahka kiittävät!

DAVID MALLETT Shampoo No.2 LE VOLUME

 

HIUSPUUTERILLA KUOHKEUTTA

Ranskalaisnaiset rakastavat hiuspuutereita ja kuivashampoota, jotka antavat hiuksiin rakennetta ja seksikästä huolettomuutta. Näiden tuotteiden avulla ranskatarten hiukset näyttävät tyylikkäiltä, vaikka hiukset pesisi vain kerran viikossa.  

Suosittelen:

DAVID MALLETT Volume Powder

DAVID MALLETT Spray No.2 LE VOLUME

HUOLETON HIUSMALLI

Luonnollisuus näkyy myös ranskalaisnaisten hiusmalleissa. Leikkauksessa tärkeää on liikkuvuus. Hiusmallin pitää olla sellainen, että sitä voi sukia sormilla kahvilassa, se saa mennä sotkuun tuulessa ja ennen kaikkea se reunustaa kauniisti kasvoja.

Geelit, lakat, vahat ja muut, jotka sitovat hiuksia liikaa, eivät kuulu French chic -tyyliin.

Suolasuihke antaa volyymia ja rakennetta ja antaa luonnollista fiilistä.

Kokeile esim.

DAVID MALLETT Australian Salt Spray

 


Jätä kommentti


Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua