3 X ROMANTTINEN YSTÄVÄNPÄIVÄKAMPAUS


Ruusuja, romanttisia eleitä, sydämiä, söpöilyä! Ystävänpäivä on rakkauden juhla, ja hyvä tekosyy pukeutua romanttisestI! <3 
Näillä kampauksilla kruunaat tyylisi: 

1. ROMANTTISET KIHARAT

Romanttisen rennot ja kestävät kiharat saat, kun ensin karhennat hiuksiasi suolasuihkeella ja kihartamisen jälkeen suihkautat lakkaa. NOAH luomulakka antaa todella kestävää ja luonnollista tukea hiuksille. Se muodostaa hiuksiin kiiltävän kalvon, joka suojaa kampausta kosteudelta. Suihke on ponnekaasuton! 

Lue lisää kiharavinkkejä täältä!

NOAH Ecological hairspray nourishing and protective - RAVITSEVA LUOMUSUIHKE 36,90 €.

Pst! Ystävänpäivän kunniaksi tuotteillamme on ilmainen toimitus 14.2. saakka! 

 

2. HELPPO LETTIKAMPAUS

 Leteillä saat kampauksesta hetkessä juhlavamman. Lettikampauksen ei tarvitse tarkoittaa hankalaa nykertämistä, jo yksi isompi letti tai kaksi takaraivolla yhdistyvää pikkulettiä riittävät! Olennaista on se, miten letti tehdään. 

Tee letistä sotkuisen rento levittämällä ja pöyhentämällä sitä varovasti sormillasi. Käytä reippaasti lakkaa, että letti pysyy siistinä!

Silotellumman letin saat, kun laitat lettiin geeliä, joka pitää karkurit kasassa. Kokeile esim. eukalyptuksen tuoksuista, luonnonmukaista NOAH muotoiluvahaa.

Wet effect -vaha on ihanteellinen kurittomille hiuksille! 

NOAH FOR BEAUTY MUOTOILUVAHA, 24,80 €. 

 

3. PINKKI TUKKA

Vaalenpunaiset hiusvärit jatkavat voittokulkuaan. Vaaleanpunaista on nähty niin Kim Kardashianilla, Cindy Lauperilla kuin Katy Perrylläkin.

Pinkki väri kannattaa aina laittaa kampaajalla. Tutustu esim. Pesulan värjäämiin hiuksiin Instagramissamme!

Pinkkiin tukkaan sopii volyymi! Nokkosta ja laventelia sisältävä NOAH Volyymisuihke antaa tukea ja tuuheutta kaikenlaisiin hiustyyleihin! 

 

NOAH Volumizing spray modeling, gives body and volume to the hair- TUUHEUTTAVA SUIHKE, 24,50 €.

 

Hyvää ystävänpäivää kaikille! 


Jätä kommentti


Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua